Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty Yu-Gi-Oh Po Angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam karty Yu-Gi-Oh. Tylko, że one mają opis po angielsku a ja tak dobrze tego języka nie znam. I co zrobić? Mam tylko 59 kart. Ja z moim bratem chcę grać w te karty tylko że nie wiem co tam piszę ;/. Proszę o szybką odpowiedź to z tym zrobić.

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

Tylko, że Google Tłumacz źle tłumaczy i ja bym wolał jakiś lepszy tłumacz. I co od razu tak "Naucz"? To chłopie nie takie proste.

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

grałem w to i to długo, ponad 1000 kart gdzieś się wala, tam nie są takie trudne opisy, potłumacz i na logike, a jak nie to mi nazwy kart powypisuj niektóre to opisze ci lekko :D co i jak

Opublikowano

To sobie kurw* kup prywatnego tlumacza albo popros nauczyciela z angielskiego, zeby Wam podczas gry tlumaczyl, co pisze na kartach.. co za pojeb ;s

Jak Ci sie tlumaczy, a uczyc Ci sie nie chce to na co ty liczysz ?

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Sądząc po profilu masz 16 lat. To jest stanowczo wystarczający wiek żeby rozumieć opisy tych kart. Grałem w to w wieku 12 lat i przy podstawowym nauczaniu rozumiałem większość swoich kart a jak nie to google translate i na logikę składasz to co ci przetłumaczy. Btw. Chce ktoś kupić jakieś 300 oryginalnych kart? :D

Opublikowano

Napisz 136099 gg

@edit: Sry nie 300 tylko jakieś 220. Mogę dorzucić 50 protektorów(folie osłonne)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...